ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА КОНСУЛТАЦИЯ С Д-Р СИМЕОНОВА?

За майката, която успява да балансира неотложните нужди на децата си от храна, вода, кърмене и гушкане, заедно с тези, които оказват влияние върху цялото здраве: да подбира информирано храната, медикаментите, средата. МАЙКАТА, КОЯТО ЗНАЕ КАК ДА СЕ ПОГРИЖИ ЗА ДЕТЕТО СИ НАЙ-ДОБРЕ, но често не среща подкрепа.

За СЪВРЕМЕННИЯТ, АКТИВЕН ЧОВЕК, КОЙТО ИСКА ОКОНЧАТЕЛНО РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ СЪС ЗЪБИТЕ СИ. Човекът, който има готовност да вземе здравето си в свои ръце, но има нужда от лесни, конкретни и точни стъпки, които да следва.

За ХОРАТА, КОИТО ИМАТ ТВЪРДЕ ДЪЛГА И НЕУСПЕШНА ИСТОРИЯ С ХОДЕНЕ ПО ЗЪБОЛЕКАРИ. Хората, които са изгубили доверието в лекаря и са на път да се откажат завинаги. Хората, които имат необходимост от индивидуален подход и задълбочено разбиране на страховете и проблемите си.

Ако вие сте някой от тези хора, тогава ми пишете и заедно ще намерим решение за Вашите проблеми.

Какви са стъпките за провеждане на консултацията?

Моделът на работа с пациенти, който използва Д-р Симеонова се различава значително от начина на работа, който сте свикнали да виждате при други зъболекари. Моля, прочетете информацията по-долу, за да се запознаете с процеса.

Стъпка 1 - Попълнете формата за контакти или изпратете имейл на info@bezkaries.com Изпратете подробно описание на Вашите оплаквания и притеснения свързани със зъбите. На имейл info@bezkaries.com също можете да изпратите налични рентгенови снимки или други медицински документи, които имате. Информацията, която предоставяте, е абсолютно поверителна! Прочетете условията за ползване на сайта

Стъпка 2 - БЕЗПЛАТНО разглеждане на материалите по Вашият случай. Консултацията се провежда само, ако е преценена като безопасна и полезна за Вас, за което ще бъдете информирани с имейл.

Стъпка 3 - Попълнете подробен въпросник, който ще получите по имейл. Направете необходимите лабораторни изследвания и/или снимки (ще ви бъдат дадени подробни указания в имейла за потвърждение на консултацията).

Стъпка 4 - Уговорете си удобен час за консултацията в кабинета на д-р Симеонова, който се намира в гр. Варна на ул. Братя Шкорпил 25.

Предлагани услуги

Каква е цената на консултацията?

Услуга Цена
Консултация и преглед с изготвяне на индивидуална профилактична програма - 90 минути 140лв
Пакет от 12 сесии Миофункционална терапия в рамките на 6 месеца (настолно и онлайн) 700лв
Online консултация 40 - 100лв

Заплащането е по банков път, PayPal или BCH. Няма възможност за плащане в брой.

Какви изследвания за необходими, за да се проведе консултацията?

Какво включва индивиадуалната профилактична или лечебна програма?

Допълнителна информация

Кабинетът на Д-р Симеонова се намира на адрес гр. Варна, ул. Братя Шкорпил 25
Попълнете формата за контакти или изпратете имейл на info@bezkaries.com , ако желаете да си запишете час.

Ако имате рентгенографски снимки или други медицински изследвания и документи, моля изпратете ги на e-mail info@bezkaries.com с името си ПРЕДИ посещението си в кабинета.

Д-р Симеонова не предлага услуги като поставяне на пломби след лечение на кариес, подмяна на стари пломби, пломби от амалгама или друг вид ресторативно лечение на зъбите. Ако желаете тези услуги е необходимо да си запишете час при друг зъболекар.

Благодаря за доверието.