ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА КОНСУЛТАЦИЯ С Д-Р СИМЕОНОВА?

За майката, която успява да балансира неотложните нужди на децата си от храна, вода, кърмене и гушкане, заедно с тези, които оказват влияние върху цялото здраве: да подбира информирано храната, медикаментите, средата. МАЙКАТА, КОЯТО ЗНАЕ КАК ДА СЕ ПОГРИЖИ ЗА ДЕТЕТО СИ НАЙ-ДОБРЕ, но често не среща подкрепа.

За СЪВРЕМЕННИЯТ, АКТИВЕН ЧОВЕК, КОЙТО ИСКА ОКОНЧАТЕЛНО РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ СЪС ЗЪБИТЕ СИ. Човекът, който има готовност да вземе здравето си в свои ръце, но има нужда от лесни, конкретни и точни стъпки, които да следва.

За ХОРАТА, КОИТО ИМАТ ТВЪРДЕ ДЪЛГА И НЕУСПЕШНА ИСТОРИЯ С ХОДЕНЕ ПО ЗЪБОЛЕКАРИ. Хората, които са изгубили доверието в лекаря и са на път да се откажат завинаги. Хората, които имат необходимост от индивидуален подход и задълбочено разбиране на страховете и проблемите си.

Ако вие сте някой от тези хора, тогава ми пишете и заедно ще намерим решение за Вашите проблеми.

ВИРТУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ

Моделът на работа с пациенти, който използва Д-р Симеонова се различава значително от начина на работа, който сте свикнали да виждате при други зъболекари. Моля, прочетете информацията по-долу, за да се запознаете с процеса.

Какво представлява услугата ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИЯ?

Стъпка 1 - Попълнете формата за контакти или се обадете на тел. 0896044266 Изпратете подробно описание на Вашите оплаквания и притеснения свързани със зъбите. На имейл info@bezkaries.com можете да изпратите налични рентгенови снимки или други медицински документи, които имате. Информацията, която предоставяте, е абсолютно поверителна! Прочетете условията за ползване на сайта

Стъпка 2 - БЕЗПЛАТНО разглеждане на материалите по Вашият случай. Онлайн консултацията се провежда само, ако е преценена като безопасна и полезна за Вас, за което ще бъдете информирани с имейл.

Стъпка 3 - Заплатете консултацията по банков път, чрез ePay, PayPal или Bitcoin cash(BCH). Банковите координати ще Ви бъдат изпратени по имейл.

Стъпка 4 - Попълнете подробен въпросник, който ще получите по имейл. Направете необходимите лабораторни изследвания и/или снимки (ще ви бъдат дадени подробни указания в имейла за потвърждение на консултацията).

Стъпка 5 - Онлайн консултация за 60 минути, при която ще установим основните причини за проблемите Ви със зъбите и венците. Ще получите насоки за хранене, хранителни добавки и средства за хигиена. До 7 работни дни ще получите Вашата индивидуална профилактична програма. Към онлайн консултацията получавате БЕЗПЛАТНА онлайн помощ, включваща 3 имейла в рамките на 3-те месеца на програмата.

Какви изследвания за необходими, за да се проведе консултацията?

Какво включва индивиадуалната профилактична програма, която ще получа?

Услугa Цена
Цена на виртуалната консултация* 99лв
Пакет от три 60-минутни консултации в рамките на 3 месеца 250лв

*В ценатата на виртуалната консултация се включва един видео разговор в рамките на 60мин. и кореспонденция по електронна поща (3 проследяващи имейла в рамките на 3-те месеца на програмата). Времето след 60-та минута се заплаща допълнително.

За да си запишете час за виртуална консултация при Д-р Симеонова попълнете формата за контакти или се обадете на тел.0896044266. До три работни дни ще получите e-mail за потвърждение на онлайн консултацията и допълнителни насоки за необходими медицински изследвания, фото снимки и др.

Не забравяйте да оставите актуален телефонен номер и e-mail адрес. Заплащането* е по банков път, чрез ePay, Bitcoin cash(BCH) или PayPal, до 2 дни преди провеждане на консултацията.
*В случай на рекламация до 24ч след консултацията/първата от пакет консултации, се възстановяват 80% от заплатената сума (не се възстановяват 20% ДДС, банкови и други такси)

Диагностициране на кариеси се извършва само в кабинета, при частен прием. Д-р Симеонова не може да извърши преглед по телефона или онлайн.

Благодаря за доверието.

ЧАСТЕН ПРИЕМ

Кабинетът на Д-р Симеонова се намира на адрес гр. Варна, ул. Братя Шкорпил 25
Обадете се на тел. 0896044266 или изпратете e-mail на адрес info@bezkaries.com, ако желаете да си запишете час

Предлагани услуги

Цени

Услуга Цена
Тридесет минути настолно време 70лв
Всеки допълнителни тридесет минути 50лв

Допълнителна информация

Ако имате рентгенографски снимки или други медицински изследвания и документи, моля изпратете ги на e-mail info@bezkaries.com с името си ПРЕДИ посещението си в кабинета.

Заплащането* е по банков път, ePay, чрез Bitcoin Cash (BCH) или PayPal, до 2 дни преди провеждане на консултацията.
*В случай на рекламация до 24ч след консултацията, се възстановяват 80% от заплатената сума (не се възстановяват 20% ДДС, банкови и други такси)

Д-р Симеонова не предлага услуги като поставяне на пломби след лечение на кариес, подмяна на стари пломби или пломби от амалгама. Ако желаете тези услуги трябва да си запишете час при друг зъболекар. Не си записвайте час при Д-р Симеонова, ако искате да ви бъде поставена пломба или да се проведе друг вид ресторативно лечение на вашите зъби.

Благодаря за доверието.