Как да имате естествено здрави зъби, без пари?

  • July 20, 2018

Аз силно вярвам, че всеки може да бъде своят собствен лечител и посвещавам голяма част от времето си да дам знания на хората за това.

healthyteethforfree

В случай че и вие искате да научите как да имате естествено здрави зъби и как да се грижите за тях сте на правилното място. Разгледайте този сайт, особено секцията с книгите и блога. Отделете колкото време ви е нужно; ще ви почакам :)

Едни от най-радостните моменти в работата ми са, когато някой ми пише че е постигнал добри резултати с безплатните ресусрси които споделям. Това, което не правя е да отговарям на въпроси, които са твърде специфични или конкретни за определен случай. Отговори на такива въпроси предпочитам да дам под формата на пост в блога или като дискусия в групата за взаимопомощ Живот без кариес. По този начин мога да помогна на още хора, които може би си задават същият въпрос.

И всъщност, след като споделям толкова много безплатна информация, какво получавате ако платите за консултация?

1. Не сте сам

Моята работа като холистичен лекар е да помагам на хората да открият силата в себе си и да им окажа необходимата подкрепа за да вземат отговорността за здравето си в свои ръце. Забравената пркатика за лекарят и пациентът като един екип се възражда малко по малко в новите алтернативни подходи в медицината. Повече за връзката между лекарят и пациентът можете да прочетете в тази статия.

2. Спестява време

Днес не е трудно човек да се сдобие с информация. В Интернет има хиляди канали от които да научите най-различни стратегии за лечение и грижа на зъбите. Но да подберете най-подходящите за вас и да ги превърнете в рутина е истинската трудност. Ако сега тръгвате по този път, моят съвет е да започнете с Предизвикателството в YouTube, което направих за всички вас.

3. Индивидуализиран подход

  • Може би имате медицинско състояние, което налага прием на жизненонважни медикаменти, от които зъбите ви стават като тебешир? Ще ви бъде от полза да поговорите с лекар, който да се задълбочи в здравното ви досие.
  • Или пък имате история на хранително разстройство и рестриктивни режими, които са довели до много дефицити, кървящи венци и ронещи зъби? Несъмнено ще ви е от полза специалист, който не само може да разчете кръвните ви изследвания, но да ви окаже и психологическа и емоционална подкрепа.
  • А вероятно сте заета майка с три деца, на различна възраст с различни проблеми и грижи по зъбите им? Най-подходящо е да се работи с трите деца едновременно, но да се вземат предвид индивидуалните особености на всяка малка, но значима личност, каквато е всяко от тях.

Именно по тези причини, хората с които работя постигат завидни резултати в стабилизирането на проблемите с венците, реминерализирането на кариеси, избелванто на емайла и заздравяването на зъбите си. Но всичко това те дължат най-вече на себе си.